Evente

Evente

Ceremonia e mbylljes së Javës së Sipërmarrjes

Mbyllet Java e Sipërmarrjes me prezencë të bizneseve, starup-ve, të rinjeve dhe partnerve ndërkombëtar. Në të kishte mbi 500 pjesëmarrës, 60 evente dhe një mjedis frymëzues. e duapune.com

Pjesë e javës së sipërmarrjes ishte dhe duapune.com, organizatore e HC Hub Albania dhe Digi Diaspora.

HCHub Albania është një nismë e re e disa partnerëve, përfaqësues të komunitetit të menaxhimit të kapitalit njerëzor në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, e lindur si nevojë për të adresuar sfidat më të nxehta dhe të ndjeshme, me të cilat përballet tregu i Kapitalit Njerezor. Kjo nismë ka mbledhur rreth vetes drejtuesit e BNJ, ekspertët, drejtuesit e kompanive dhe të gjithë profesionistët të cilët përballen me këto sfida dhe shprehin gatishmëri për të diskutuar dhe bashkëpunuar në lidhje me zgjidhjet e tyre.

Kliko KETU për të parë videon.

10000000_299995159664370_3924974937944283690_n.00_03_26_07.Still001.bmp